Toimitusehdot

EB-keppihevosten myynnistä ja palvelusta vastaa Slap Media Oy (Y-tunnus 1478579-3).

Keppihevosen materiaali, väri ja koko

Käytämme keppihevosissa velboaa, fleece-kangasta tai keinoturkista. Käytetty kangas mainitaan keppihevosen kuvauksen yhteydessä.

Myytävät hevoset ovat aina kuvissa näkyviä hevosia. Keppihevosen todellinen väri saattaa poiketa hivenen ruudulla näkyvästä sävystä valokuvaukseen ja näytön kalibrointiin liittyvistä syistä johtuen.

Keppihevosten silmän valkoinen piste on piirretty mustalle huopakankaalle myrkyttömillä kangasväreillä. Keppihevosissa voi olla tummennoksia, joissa on käytetty myrkyttömiä CE-merkittyjä kangasvärejä.

Keppihevosen ilmoitettu koko on etäisyys alhaalta kepin kiinnityskohdasta ylös päälakeen korvien kiinnityskohtaan. Oheisesta kuvasta näkyy keskikokoisen 26 cm keppihevosen koko suhteessa A4-paperiarkkiin.

Näitä keppihevosia ei ole tarkoitettu pienten lasten käyttöön. Ne eivät kestä rajumpaa käsittelyä. Esimerkiksi silmät, sieraimet, harjan jouhet ja korvat saattavat irrota, jos niitä repii.

Toimitus

Laitamme keppihevosen sisältävän paketin postin kuljetettavaksiviimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Postin toimitusaika vaihtelee alueittain. Lisäksi sesonkiaikoina postin toimitukset voivat viivästyä.

Verkkokaupan kautta tilattuihin hevosiin lisätään 10 € toimituskulu. Tällä hetkellä toimitamme keppihevosia vain Suomeen.

Verkkokaupan kautta tilattu keppihevonen toimitetaan käyttövalmiina, kepin kanssa.

Tarkistathan tuotteen heti sen saatuasi. Jos tuote on esimerkiksi vioittunut matkalla, ilmoita asiasta viipymättä meille soittamalla tai sähköpostilla. Pyydämme, että laitatte vioittuneesta tuotteesta kuvan sähköpostiimme.

Maksaminen

Tilauksen maksaminen tapahtuu Checkout-maksunvälityspalvelun kautta, joka välittää maksun Slap Media Oy:lle. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Lähetämme asiakkaalle tilauksesta sähköpostiin tilausvahvistuksen, josta voi tarkistaa tilauksen tiedot. Tilauksen vastaanottokuittaus on hyvä säilyttää mahdollista myöhempää tarvetta varten.

Kaupan peruminen ja reklamaatiot

Toivomme kaikkien asiakkaidemme olevan tyytyväisiä tuotteisiin, mutta mikäli huomautettavaa löytyy tai haluat palauttaa tuotteen, otathan ennen palautusta aina viipymättä meihin yhteyttä. Tuotteiden palautusaika on 14 vrk. Ostaja maksaa palautukseen liittyvät postikulut. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia.

Palautamme maksut peruuttamisilmoituksen jälkeen 14 päivän kuluessa. Palautamme maksun Checkoutin kautta käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit tilausta alun perin tehdessäsi, ellemme ole nimenomaisesti sopineet kanssasi toisin. Emme veloita sinulta mitään maksun palautuksesta. Voimme lykätä maksusi palauttamista siihen saakka, kunnes olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteet.

Yhteystiedot

Slap Media Oy
Westerkullan kartano
01280 Vantaa

p. 040 558 4469
kepparit@slapmedia.com
www.slapmedia.com

Y-tunnus 1478579-3

Slap Median rekisteri- ja tietosuojaseloste

 
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Linkedin