Myytävät keppihevoset

EB-Keppihevoset-verkkokaupassa myydään Elvi Blomqvistin käsintekemiä keppihevosia, jotka ovat ilmeikkäitä ja yksilöllisiä. Näitä keppihevosia ei tehdä sarjatyönä vaan jokainen on ainut lajissaan.

 

Nämä keppihevoset ovat sopivan kokoisia ja painoisia, joten niillä voi hypätä esteitä, käydä maastolenkeillä ja harrastaa kouluratsastusta.

Lisäksi olennainen osa keppihevosharrastusta on oikein tehdyt varusteet. Kullakin hevosella on omat varusteet (yleensä suitset ja riimu), ja ostaja saa ne hevosen mukana kaupan päälle.


  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Linkedin
 

KEPPARIEN TEKIJÄ

Nimeni on Elvi Blomqvist ja olen tehnyt keppihevosia usean vuoden ajan. Tykkään suunnitella ja ideoida erilaisia keppihevosia.

KEPPIHEVOSET JA MINÄ
Kaikissa keppihevosissani käytän omia kaavoja. Usein otan mallia keppareihin oikeista hevosista, mutta jotkut kepparit syntyvät kokonaan uusien kankaiden innottamana.

Olen harrastanut keppihevosia myös muuten. Erityisesti esteiden hyppääminen keppareilla yhdessä kavereiden kanssa on ollut lähellä sydäntäni.

HEVOSET JA MINÄ
Olen harrastanut ratsastusta oikeilla poneilla 5-vuotiaasta asti. Käyn muutaman kerran viikossa ratsastamassa. Myymällä keppareita netissä kerään rahaa valmennustunteihin ja issikkavaelluksiin.