Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10§ ja 24§ ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Päivitetty 22.5.2018


Rekisterin ylläpitäjä

Slap Media Oy
Westerkullan kartano
01280 Vantaa
Y-tunnus 1478579-3

Rekisteriasioiden yhteystieto

Slap Media Oy
Olli Holopainen
olli.holopainen@slapmedia.com
040 558 4469

Rekisterin nimi

Slap Media Oy:n asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on yrityksen oikeutettu etu asiakassuhteen ja/tai sopimuksen hoitamiseksi.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

  • tuotteidemme ja palveluidemme toimittaminen ja kehittäminen
  • sopimusten ja muiden lupaustemme ja velvollisuuksiemme täyttäminen
  • asiakassuhteiden hoitaminen
  • yhteydenottojen hoitaminen

Rekisterin sisältämät tiedot

Käsittelemme kanta-asiakasrekisterin yhteydessä vain seuraavia tietoja: yrityksen nimi, yhteyshenkilön nimi, osoite, sähköposti, puhelin ja laskutustiedot.

Ilman tarvittavia tietoja emme voi toimittaa tuotetta ja/tai palvelua.

Saamme tietoja vain asiakkailta itseltään.

Tietojen luovutus

Emme luovuta asiakasrekisterin tietoja ulkopuolisille

Tietojen suojaus ja säilytys

Henkilötietoja sisältävä järjestelmä on vain yhden henkilön tietokoneessa. Tietokone on salasanalla suojattu ja rekisteriin ei ole pääsyä verkon kautta. Sen käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijämme, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä kanta-asiakastietoja.

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin on tarpeen. Asiakas voi itse pyytää tietojensa poistoa jos asiakkuus on päättynyt.

Tietojen tarkistaminen ja muuttaminen

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on talletettu. Tarkastuspyynnöt osoitetaan yllä mainitulle rekisterin ylläpitäjälle.


 
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Linkedin